Fordele ved at vælge en privat pasningsordning

Ved at vælge en privat pasningsordning, kan I selv bestemme, om det skal være mig, der skal passe jeres barn. I kan komme på besøg, se mit hjem, vi kan tale om jeres forventninger og I kan høre, hvad jeg tilbyder og forventer af jer.  Ud fra dette kan I træffe jeres beslutning. 

 

I kan komme på besøg allerede under graviditeten, så I kan blive skrevet op til en plads. Også under barselsorloven kan I komme på besøg, så barnet får en tryg og genkendelig start i dagplejen. Det er en stor tillidssag at aflevere det kæreste man har til fremmede, og jeg lægger stor vægt på, at kemien passer mellem os. Det er det bedste grundlag for tillid og godt samarbejde.

 

I samarbejde med forældrene kan jeg kontakte sundhedsplejerske, fysioterapeut, ergoterapeut, talepædagog el.lign. hvis jeg oplever, at et barn har behov for lidt ekstra. Sammen kan vi strikke det bedste forløb sammen for barnet.

 

Jeg er tilknyttet en virkelig sød og kompetent dagplejepædagog, som hvert år kommer på planlagt besøg. Derudover kommer hun på uanmeldte besøg for at sikre børnenes trivsel. Hun er samtidig en sparringspartner, hvis jeg har behov for det.

 

Hvis jeg bliver syg, er det som udgangspunkt forældrenes ansvar at passe børnene. Heldigvis har jeg et fornuftigt helbred, og bliver hurtigt rask. Desuden bliver jeg vaccineret mod influenza.

 

Vi er to engagerede, energiske private dagplejere i byen, som har et godt samarbejde. Vi ses jævnligt og tager på ture sammen.  

 

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.09 | 08:18
Kontakt har modtaget 3
15.07 | 13:41
Praktisk info har modtaget 2
15.07 | 13:41
Hvem er jeg? har modtaget 7
15.07 | 13:39
Værdier og visioner har modtaget 4
Du kan lide denne side